Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az eredet

Végeztem agykontroll-t, energetikai gyógyítást, alternatív masszázs-, mozgásterápiát, kineziológus vagyok. Elvégeztem a Reiki I., II. kurzust, a Kreatív Valóságteremtés tréningeket és sok indiai Deeksha (áldás energiája) programon vettem részt. A Rák Ellen az emberért, a holnapért alapítvány által  szervezett böjt táborban mozgáskoordinátorként vettem részt. Voltam már életmódtáborban és "látó"-nál, olvastam rengeteget Angyalokról, spiritualitásról, ezotériáról, szóval van egy, s más a tarsolyomban. ;-) Jelenleg a School of Creative Coaching iskolába járok, ahol egyéni és csoportos tréningek által segítjük, támogatjuk a változásban azt, aki változni szeretne.

 

Azokat a módszereket építem a műhely munkába Nektek, amelyeket magam is tapasztaltam már minden jótékony hatásával együtt. Egy alkalommal nem alkalmazzuk az összes módszert, mindig speciális kombinációval fogsz találkozni, ami az adott kérdéskörben, problémákon segíthet át.

Lesznek a programban:
- kineziológiai elemek: stressz oldás, belső feszültségek feltárása, átírása, múltbeli, nehezen feldolgozható események hatásainak feloldása

- coaching technikák, játékos gyakorlatok

- meditáció: különféle meditációs technikák melyek sokfelé hatnak

- légzéstechnikák

- Gestalt módszerek: "Az alaplélektannak is nevezett irányzat - Gestalt terápia -, amelyet Fritz Perls dolgozott ki, alapelve szerint mindenki másképp látja a történéseket, vagyis ahányan vagyunk, annyiféle valóságot érzékelünk. Az a valóság aztán segíthet vagy korlátozhat minket abban, hogy a környezetünkben megfelelően tudjuk működni."
http://www.egeszseg.org/gestalt_terapia

- csakratisztítás

- önkifejező alkotómunka

- táncterápia, ahol kreatív, önkifejező mozgással ébresztjük fel belső, igaz lényünket. Megtanulunk igazán JELEN lenni az "itt és most"-ban, míg magunk nem leszünk a TÁNC.

AMI SEGÍTHET MÉG, ÉS NÁLAM MEGTALÁLOD (Csillagműhely keretein kívül):

- Bach virágterápia - szerválasztás, beszélgetés

- Reiki - energia közvetítése

- Seragem masszázs ágy használata (Inárcs, Bagolyvár vendégház - 40 perc: 1500,- Ft)

- Tánc oktatás (Tapasztalataim: 6 év versenytánc, 6 év hip-hop, szalagavatós táncok tanítása)

- Kínai masszázs

- Coaching: A coach életed azon helyzeteiben segít, amikor valamely számodra nem látható okból nem tudsz megoldani egy-egy szituációt, élethelyzetet, nem tudsz változtatni, továbblépni, fejlődni. Ha változni szerenél, támogat a változásban.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.