Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hadd mutassam be Neked a Csillagműhely műhelytitkait! :-)
Sok érdekes felfedezni való vár Rád, ha velünk tartasz.

Változtatni csak elég biztonsági forrással a kezünkben érdemes. Az egyik fajta biztonságot, a csoport biztonságát megtalálod itt a műhelyben. A többit pedig segítek neked megtalálni, ha változtatni szeretnél az életeden.

Mindannyiunknak vannak korlátai. Az ezeken belül lévő dolgokat könnyebben kezeljük. Viszont vannak olyan vágyott dolgok, amik sajnos a korlátainkon kívül helyezkednek el. Amikor az ember biztonságra talál, megnyílik, kicsit kintebb tolja korlátait, jobban képes rálátni a problémáira, könnyebben megoldja azokat. Kinyílva képesek vagyunk jobban szeretni és elfogadni önmagunkat és másokat. Ilyen állapotban sokkal könnyebben gyógyul test és lélek, vágyaink is elérhetőbbé válnak.

Gyakorlatok és interaktív beszélgetések során felfedezzük saját valóságunkat. Fényt derítünk azokra a korlátokra, amikkel saját magunk akadályozzuk, hogy elérjük amit szeretnénk. Egy-egy műhely alkalmával meditálunk, befelé fordulunk majd, máskor pedig érzékeinket ébresztjük fel különböző táncos, energetikai és meditációs gyakorlatok, szituációs játékok segítségével. Előfordulhat, hogy egy csoporttársaddal történt beszélgetés hozza majd felszínre, amire szükséged lehet a változáshoz. Akikel egy csoportba kerülsz, mindig hordoz számodra valami tanulnivalót magadról.

Tarts velünk, ha úgy érzed, valamiért megszólított a műhelysorozat! Szeretettel várlak!

 
A következő Csillagműhely témája:


Na gyerünk, húzzunk bele! Ne üljünk tovább a babérjainkon!
És közben pedig tudod, mit? Ha akarsz ülj a babérjaidon! Mert akkor is OKÉ vagy, akármit is csinálsz. Lényeg, hogy lásd, mit is szeretnél és mi miért van jelen az életedben!

Az új évet azzal nyitjuk, hogy irányt, lendületet adunk terveinknek. Elkezdjük tudatos teremtés felé terelni a "véletlenszerűségeket" és elkezdünk foglalkozni igaz vágyainkkal.

A következő kérdésekre keressük a választ:
- Jár-e nekem a boldogság, sok pénz, nyugodtabb élet, a szeretet, az ölelés, a siker.... stb.?
- Hogyan fog megvalósulni, amire vágyom?
- Milyen hitrendszerem van valójában?

Ismét játékos és komolyabb :) gyakorlatokkal, meditációval, beszélgetésekkel, öleléssel várlak! :)

 

Időpontja:

 

2012. január 4. szerda 18.30 - 20.30

Kellékek:

Párna, Pokróc vagy polifoam, víz


Helyszín:
Bagolyvár étterem és vendégház - Felső terem
2365 Inárcs, Honvéd u. 73.
www.bagolyvar.net

 
Egyéb hasznos tudnivalók:

A műhelyek alkalmával földön fogunk ülni. (Természetesen lesz szék is bekészítve a biztonság kedvéért:-) Általában szükséged lehet polifoam-ra, vagy pokrócra, esetleg párnára. 

 A Csillagműhely belépője: 1500,- Ft


Előzetes bejelentkezés szükséges!
Kérlek, hogy részvételi szándékodat e-mailben, vagy telefonon jelezd felém! Köszönöm! :-)

Elérhetőség:
mihucz.kata@gmail.com
+36-20-3204-608

  

A korábbi Csillagműhelyekről:

  

2009. december 17. csütörtök 19.00

Ezúttal megnézzük, hogyan gátoljuk meg saját magunk azt, hogy elérjük, amit szeretnénk. Megnézzük a - talán saját magunk számára sem nyíltan használt - önmagunkat akadályozó technikáinkat a párkapcsolatban, egyéb emberi kapcsolatainkban, a hivatással kapcsolatban, és a sikereink elérése tekintetében. Ezeket a tényezőket kicseréljük a helyes irányokra, hogy életünkben beállhasson a pozitív változás.  
A műhely végét meditációval zárjuk, amelyben megerősítjük magunkban az eddig nem, vagy kevésbé sikeresen működő részeinket.

 

2009. június 17. szerda 19.00

SZABADTÉRI PROGRAM!!
Feltöltő tóparti program vár, ha velünk tartasz.  Elengedjük életünkből azokat a dolgokat, visszatérő érzelem-, gondolatmintákat, amelyekre már nincs szükségünk.

Testünk folyamatosan üzen nekünk! Megnézzük, mi az üzenet, felszabadítjuk a bennünk rejlő ős-erőt, elengedjük a láncokat, amikkel saját magunkat korlátozzuk. Feltöltjük magunkat egy kis Chi-style mozgással.

 

2009. május 6. szerda 19.00

Életünk KAPCSOLATOKON alapszik. Minden dologhoz emberhez viszonyulunk valahogyan. Ha problémáid vannak emberi kapcsolataiddal, leggyakrabban a gyermekkorba nyúlnak vissza ezek gyökerei. Mindig a szülőkkel érdemes kezdeni, hiszen tőlük tanultuk, hogyan kell szeretni, gondoskodni, elfogadni,  gyengédnek lenni, NEM-et mondani. Ezúttal a férfiakkal való kapcsolódásunkat vizsgáljuk, Apával foglalkozunk majd, Vele tökéletesítjük a kapcsolatunkat.

Meditáció, beszélgetés vár, és lesz csomagküldés is a JÖVŐBE!! :-)

Comment:

Köszönöm, hogy eljöttetek és a bensőséges beszélgetést is! A mai egy nehéz meditáció volt. Mégis itt voltatok és nem futamodtatok meg! Büszke vagyok rátok! Dolgoztatok keményen, ahogy illik. A ti korosztályotok, anyukám korosztálya. A Ti szüleitek nehéz tészta, mert egész más értékrendszerrel bírtak, mint Ti. Nehéz, beragadt dolgok ezek, amik alig akarnak megmozdulni, megváltozni bennetek. Ti mégis dolgoztatok Édesapátokkal való kapcsolatotokon. Köszönöm, hogy részese lehettem! És Anya, köszönöm, hogy Te is itt voltál, tapasztaltál és hallgattál rám. Olyan feladatot próbáltál megoldani, amire nem hittem, hogy vállalkozni fogsz. Mégis jöttél... :-)) köszönöm! Szeretlek!

2009. április 10. 19.00- 21.00


Témái:

- Az elengedés, ragaszkodás
(elengedjük az életünkből azt, aminek mennie kell.)

- Az életünkben sok olyan dologhoz ragaszkodunk, amit már el kellett volna engednünk. Ez lehet egy rossz szokás, egy tulajdonság, egy személy, egy emlék, egy érzés. Bármiről is legyen szó, amíg magunknál tartjuk, akadályozza életünkben az energia szabad áramlását, ez által azt, hogy boldogok legyünk. Ezt a folyamatot segíti egy mély meditáció az elengedés témakörében.


2009. március 20. péntek 19.00-21.000

Témái:

- Az öngyógyítás művészete, gyakorlatok, energetika, aura, gondolatok ereje, hit, remény, vizualizáció

- ÖNFÉNYEZÉS!! :-)) Egyensúly az életünkben, életünk irányító gombjai, jó és rossz dolgok, vagy amiket azoknak hiszünk

- Meditáció

 

2009. február 27. péntek 19.00 óra

Témák:
- Egyáltalán miért jó, ha ismerem önmagam???
- Miért vagyok ilyen... "izé"? - kezdjük a születésnél!
- Nyomógombok, azaz miért irritál egy másik ember?

- Te vagy lökött, vagy én? - Tükör effektus

- "Lehet, hogy nem szeret?" - Szeretetnyelv a kapcsolatokban

A témákat gyakorlatokkal színesítettük. :-) Ez mind meglepetés volt!

Helyszín:
Bagolyvár étterem és vendégház - Felső terem
2365 Inárcs, Honvéd u. 73.
www.bagolyvar.net

KÖSZÖNET MINDENKINEK, AKI ELJÖTT ÉS VOLT OLYAN BÁTOR, HOGY TETT SAJÁT FEJLŐDÉSÉÉRT! KÖSZÖNÖM A SOK TÁMOGATÁST, BIZTATÁST, DICSÉRETET, ÉS HOGY VELEM VOLTATOK!

 

Szeretettel:

Katesz

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szfvár

(Németh Eszter, 2009.03.10 19:29)

Szia Katesz!

Csabzi adta meg az elérhetőségedet. A katesz.eoldalon írtak és az itteniek is eléggé rárímelnek az én történetemre, igaz fűszerezve a saját életem sójával... No de a lényeg, hogy nekiálltam egy új mozgásterápiás módszer kidolgozásához és mivel így hozta a Véletlen :-))) szerintem találkoznunk kellene.
Ha neked is van kedved az elérhetőségeim:
juni18@freemail.hu
70/4015512
Szép napokat! Eszter